För vår och ljusare tider, och framtiden

Efter att Hulda åkte upp till Umeå i mitten av Mars har jag och Bläsa varit ute i skogen några gånger i veckan.
Det är så härligt att se att ljuset återvänder, man kan rida på sen eftermiddagen och det känns bra. Komma hem från jobbet och vila och sen gå ut utan att stressa ut och rida.

Denna helgen har jag antagligen gjort min sista helg i hemvården Järpås, känns lite konstigt att ej tillhöra denna underbara arbetsplats mera. Men nu har jag bestämt mig att gå vidare. Sen vet man ju ej hur det kommer att bli. Alla jag pratar med berömmer dessa serviceinriktade tjejer som jobbar med mat, inköp och allehanda olika service prylar som vi skall utföra hos våra äldre innevånare inom Lidköpings kommun.

Nu ser jag frammåt, det känns fint att göra det, våren har ju den känslan på människor. Husvagnen skall komma ut från sitt bergarum som den stått i under vintern.
Vi skall till Stockholm under påsk, det ser jag fram emot. Skall bli kul att gå på stan, Skansen och så åka lite båt. Hoppas nu att det blir fint och varmt väder under vår helg där uppe.

Hästarna har nu börjat gå ut på nätterna, visst ropar de på mig då jag ger sista högivan, vill in!!!
Men nu går tom gamla Bläsa inne under taket, tog bort alla mattorna jag haft hängande för blåsten. Hon gillade ej detta som hängde och slängde. Nu stod hon där inne i morse och väntade på mig då jag kom med kärran med hö.
Bra, att hon är där under, har fullt med halm så de kan lägga sig om de vill.
Längst in finns ju lille Filurs box, han sover ofta där under.
Var ute på en underbar tur med Bläsa igår kväll, red mot Gillstad genom skogen. Det var ej så klenigt som jag hade tänkt, så det gick fint att rida.

Nu i dag har jag och Birgitta vart ute på en hundpromenad och sedan blev det faktiskt en kaffestund i solen, tyvärr molnade det till sig igen, kanske det kan klarna upp mot em.

Har adressen till min lilla Hulda om någon vill titta på Jenniefers blogg.
Jättekul att följa min lilla tjej som bott nästa två år hos mig, här har det befäst en del uppfostran. Känns bra att jag gjort en del bra med henne.
Nu skall jag försöka sälja lite av Huldas saker, bla hennes sadel och träns, det sista har jag ej använt nån gång.

http://www.dressyrbloggen.se/


Våren gör sitt framsteg, några tussilago har visat sig i diket och snödropparna är utslagna i gödselstacken. Där trivs de.
Jag känner att jag mår bra!!!

I mitten av mars fick vi vårt fina bord som vi skall ha i "finrummet". Här kommer några bilder av rummet.Jag är så stolt över vårt fina rum. Nu skall vi försöka bjuda hem lite vänner som skall få sitta där och äta lite godsaker. Om några veckor kommer mina fd. arbetskamrater från Hemvården komma och bada i tunnan. Skall bli så trevligt att göra en sista fest för så trevliga människor.
Jag tycker att vi fått det trevligt.
Det är som att få ett nytt hem liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0