Löshoppning med Hulda

I söndags var vi till Hultgrens ridhus i Mellby och testade att lösthoppa liten Hulda.
Att gå på transporten var ju det första hindret, jodå med hjälp att husse gick det bra det med. ett rep bak ändan och så en hink med pellets inne i transporten, var liten skimmel där inne.
Så fick vi stå och vänta utanför inne i transporten var liten häst kvar, det skulle ju byggas bana. Så smet en otäck häst före fast vi stått och väntat.........nåja det gick bra då vi lastat ut och stod och tittade på Elisabeths hästar. Hulda uppförför sig fint och står stilla, ibland, och väntar.
Så var det vår tur, Hulda springer runt i "fållan" och travar fint över de bommar Elisabeth lägger på marken, sen höjer hon och häst hoppar fint, flera varv och så infångning, lite anorlunda mot vad jag varit med om förut, men helt ok.
Till slut hoppar hon ett ordentligt högt hinder, för att var första gången. Låg väl på 70 cm eller så, så det får räcka och vi lastar igen och åker hem, det gick fint även denna gång att få in liten häst i transporten. Detta är en trevlig liten varelse jag hittat, och jag hoppas att det fortskrider så. Nu är det ju bara att fortsätta med inkörningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0