10-01-01

Så har det blivit ett nytt år, ett nytt dessenium och en väntan på vad det nya året skall föra med sig.
Gårdagens kalas blev väldigt lyckat, jag hade bara dukat vårat fina festbord inför kalaset,





sen skulle hela gänget komma och göra mat och fixa med allt. Jag var lite "utanför" och det var väl en liten konstig känsla. Jobbade hela em + kvällen och sen få komma komma hem till kalas som stod högt i tak.
Då jag kom hem var det full ätning och alla hade trevligt, varmt som sjutton var det i huset, badtunnan stod utanför och nästan kokade, de sa att det var 43 grader!! i den och vi bestämde att kl 23 skulle vi bada och sen fira nyår i den, med champagne.

Maten de gjort tillsammans var helt underbar, det var en smördegsinbakad historia  med frukt och ost, till förrätt.Stefan grillade till huvudrätten + potatisgratäng




och så efterrätten.....creme brule!! Per hade brännaren med sig och brände sockret över så var det hallon till, så underbart. Har bara ätit detta en gång förut, och det var verkligen nått att ta efter, man behöver ha små ungsfasta formar och en brännare, får väl kolla på Tradera eller nått annat.
Så hoppade vi i tunnan, alla for omkring och det låg kläder lite över allt, lite av  storfamilj, jättehärlig stämmning och alla var på gott humör.
det blev tom nån rullning i snön denna helg med.
Vi drack champange i badet och sen senare var det kaffe och mousstårta, helt ok.
I dag på den första dagen är jag jättetrött, vilat nästan hela dagen, efter kalas och iordninggörning så var väl vi i säng vid två halv tre, så det var skönt att ha en riktig vilodag.



Tack till er alla som förgyllde vårt nyår!!!!!!!!!!



.























Kommentarer
Postat av: Tösasnodden

Så härlig nyår det verkade vara för er!

2010-01-03 @ 19:08:55
URL: http://carolaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0