jag längtar efter mitt barnbarn!!!

Nu vill jag åter se mitt barnbarn, att få hålla om och i henne, få träffa henne och lära känna henne. Jo jag får nog åka iväg och hälsa på henne inom kort.
Kanske vill lilla Alma komma hem och träffa mig här hemma ?
Tyvärr kan inte Emma stoppa in henne i den lilla Clion med barnstolen, tror den sitter fast i Volvon, och den har Matte då han åker till arbetet i Uddevalla på brandstationen där.
Jag hoppas de kommer och hälsar på farmor och farfar i morgon, kan ju bjuda på middag.

Skulle tro att hon växt lite på en vecka, det var ju förra fredagen jag såg henne. De växer fort i den åldern, små kläder som var alldeles för stora, har blivit för små efter bara några veckor.  
Här är hon med sin vackra mor. Ett sånt fint kort  !!!!
Gamla mormor fick besök i veckan, så gossi gossi   
 Annars har denna vecka vart en varm och försommarlik vecka. Fruktträden börjar blomma och gräset är klippt första gången. Det luktar så gott då det är klippt, friskt och grönt. Svalorna kom även här i veckan, då vet man att det är en lång härlig tid framför oss. Hoppas på värme och sol.

Hagarbeten

Har börjat greja med en befintlig hage mot fam Erlandssons, det är en fårhage som nu är tom och nu skall mina pensionärer med Filur få gå där.
Det blir en bra promenad för dem att gå från vår gård ned till Askelyckan, där fam E. bor.
Men det är lite att göra, gammal taggtråd från svunnen tid, skall upp. Vill inte att någon häst skall fastna i taggtråd runt fötterna och göra sig illa.
Har även för mig att det är förbjudet enligt djurhälsovård att ha taggtråd i  med hästar.

Däremot är stolparna bra nedslagna och den nuvarande tråden var bara att sätta upp, tyvärr växer det ju upp en massa sly, så maken får gå med röjsågen.
Den fick han ju då han fyllde 50, mycket bra present!
Jag har även gått runt våra hagar o slått gräs, lätt och smidigt.Promenader
igår var jag och vovvarna ute på en trevlig promenad, det var en gammal ridväg som tyvärr blivit kalhuggit. Men jag hittade den gamla vägen, blir det torrare kanske jag vågar rida över den, såg att de satt små granplantor på kalhygget. Det gäller bara att vara försiktig och ej trampa ned dem
Här sitter vovvarna vid ett gammalt ruckel jag gick förbi, historiskt eller hur?
Vad vad det för människor som bott här? Hur var de?
Ja det lär jag väl aldrig få reda på. Men lite spännande är det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0